Tag "vjollce"

Cila ngjyrë do të jetë në trend në 2014-ën?

Kompania e famshme Pantone e ka bërë zgjedhjen e saj: ngjyra tendencë e vitit 2014 do të jetë orkidea ndriçuese. Në vitin 2014, ngjyra e përzier mes vjollcës dhe rozës,