Tag "vjetesh"

Megan Fox ndahet nga bashkëshorti pas 11 vitesh

Mediat rozë kanë përcjellë lajmin se prej gjashtë muajsh është ndarë çifti i famshëm Megan Fox dhe Brian Austin Green. Raportohet se ata janë ndarë pas 11 vitesh bashkë. Disa

Prej 5 vjetësh kompania “Bankers” nuk u kontrollua nga tatimet

Prej 5 vjetësh kompanisë kanadeze Bankers Petroleum nuk i është bërë asnjë kontroll nga administrata tatimore, por kjo e fundit nuk ka hezituar që t’i paguajë kompanisë rimbursimin e TVSH-së.

Kompjuteri Apple I, i krijuar para 38 vjetësh, shitet për 905 mijë dollarë

Një nga kompjuterët e parë të Apple-it, i quajtur Apple I, është shitur në një ankand në Nju Jork për 905 mijë dollarë. Kjo pajisje, e cila bëri revolucion në

Thesari viking zbulohet pas 1000 vjetësh

Një thesar i tërë prej më shumë se 100 objektesh të çmuara që datojnë 1000 vjet më parë është zbuluar nga kërkues amatorë të thesareve në jugperëndim të Skocisë duke

Breshka kthehet në shtëpi pas 7 vitesh

Besnikëria bëri që të rigjejë shtëpinë dhe të kthehet. Tina, një breshkë toke e cila ndër 58 vite ishte parë nga të zotët vetëm tre herë. Dëshmitar i historisë së