Tag "vjeteruar"

Basha: Rama-Meta, vizion i vjetëruar, ne promotorë të lirisë e zhvillimit

Kryetari i PD, Lulzim Basha merr pjesë në Kuvendin Zgjedhor të degës së Lezhës dhe Mirditës: Përdoreni me zgjuarsi votën për të zgjedhur më të mirët. Kryetari i Partisë Demokratike