Tag "vjete"

Stjuardesa më e vjetër në botë është 80 vjeçe

Një jetë mes reve është ajo e Bette Burke-Nash, stjuardesës më të vjetër në histori. Ajo është 80 vjeçe dhe në fakt punon në bordin e një avioni të “Us