Tag "Vjenës"

Samiti i Vjenës/ Shqipëria kërkon mbështetje në 4 fusha

Liderët e Ballkanit Perëndimor takohen në Vjenë më 26 gusht në forumin e dytë të Samitit të Vjenës, i cili organizohet nën kujdesin e kancelarit austriak Faymann dhe asaj gjermane

Shkëlzen Doli në koncertin e Filarmonisë së Vjenës

Muzike shqip ne koncertin e madh te Filarmonisë së Vjenës të Vitit të Ri 2015. Violinisti nga Gjakova Shkëlzen Doli, violinçelisti Edison Pashko, klarinetisti Hekuran Xhambali dhe balerini Eno Peçi