Tag "vjedhjet e telefonave"

Vjedhjet e iPhone-ve,mënyra si i ndalon policia

Kohët e fundit numri i vjedhjeve të iPhone-ve ka qenë i lartë, e rëndësishme është sesi ka mundur t’i ndalojë policia këto vjedhje. Jeni ulur në një kafene dhe papritur