Tag "vjedh ora rolex"

Rumenige në telashe, “vjedh” 2 orë “Rolex”

Dy drejtuesit më të lartë të Bayern Munchen, presidenti Uli Hënes dhe drejtori i përgjithshëm, Karl-Hainc Rumenige, kanë rënë pre e taksave. Pas skandalit për evazion fiskal të presidentit të