Tag "vizitore"

5 vende të botës, ku asnjë turist nuk lejohet të shkelë

Duket se globalizmi i ka dhënë mundësi kujtdo që ka dëshirë dhe para të udhëtojë ku të dojë. Por ekzistojnë disa vende në Tokë ku asnjë turist nuk lejohet të

Mbi 13 mijë vizitorë në Dokufest, 40 për qind nga shtetet e huaja (Video)

Drejtori ekzekutiv i Dokufest-it, Eroll Bilibani, u shpreh i kënaqur me rrjedhën e e dicionit të 13’të të Dokufest’it. Ai thotë se, edicioni i sivjemë, kishte shumë risi nga edicionet

Has, rritet fluksi i lëvizjeve në të dy anët e kufirit

Zvarritja e rikonstruksionit të aksit rrugor Krumë-Kukës ka bërë që shumë prej banorëve të rrethit të Hasit të shfrytëzojnë lëvizjen përmes Kosovës në drejtim të pjesës tjetër të vendit. Për

Fier, mbi 1 400 vizitorë në ditë në sitet arkeologjike

Zyra e turizmit në qytetin e Fierit ka marrë të gjitha masat për pastrimin e vijës bregdetare. Enkeleda Troka, drejtore e turizmit është shprehur se edhe pranë siteve arkeologjike po

Kulla e Sahatit, shtohet numri i vizitorëve

Kulla e Sahatit, e vendosur në qendër të Tiranës, është një monument kulture i kategorisë së parë. Asnjë turist që vjen në Tiranë nuk e anashkalon vizitën në këtë objekt.

Gjatë qershorit 2 mijë vizitorë në muzeun arkeologjik

Muzetë janë institucionet kryesore që presin numrin më të madh të turistëve gjatë stinës së verës. Muzeu Arkeologjik i Tiranës, krahas atij Historik Kombëtar, është një nga më të rëndësishmit