Tag "vizioni"

Bregu: Qeverisë i mungon vizioni për procesin e anëtarësimit në BE

Vëmendja e qeverisë mungon përsa i përket procesit të Shqipërisë për në Be. Kështu u shpreh deputetja e PD-së njëkohësisht edhe kryetarja e Komisionit të Integrimit, Majlinda Bregu, gjatë konferencës

Rama: Transformimi rrënjësor i mjedisit, vizioni i qeverisë

Pas inspektimit të punimeve në HEC-in e Banjës, Kryeministri Edi Rama vizitoi një fidanishte në qytetin e Cërrikut. Fidanishtja, me sipërfaqe 10 mijë m2 dhe kapacitet rritjeje gjysmë milioni fidanë,