Tag "Vizaton piktura fantastike"

Vërtet e habitshme! Njihuni me cjapin piktor (Video)

Piktori më i ri në Nju Meksiko: Bodei. Krijimet e tij janë të shumëngjyrshme, kreative dhe fitimprurëse. Se harrova, Bodei është një cjap.“Të shohësh një cjap që mban penelin me