Tag "vivian canaj"

Ja vajza shqiptare që do të jetë modelja e firmës “Valentino”

Shqiptaret njihen si një ndër popujt më të bukur në botë, kjo vertetohet pasi shumë meshkuj dhe femra shqiptare po bëjnë epokë në botën e modës dhe jo vetëm. Rasi