Tag "vitit 2013"

Mbretëresha e skandaleve për vitin 2013 është…

Ajo ka qenë në qendër të medias këtë vit. Miley Cyrus, ylli i serialit “Hannah Montana”, ajo vajza lozonjare që ka çmendur adoleshentët, është rritur. Këtë vit ajo u nda

10 veshjet më të shëmtuara të vitit 2013

I kemi parë të shfaqen në skenë e të sfilojnë mbi tapetet e kuq të veprimtarive më të rëndësishme me veshje nga më të ndryshmet, të bukura, elegante, ekstravagante, tepër

Klasifikimi, 50 veshjet më elegante të vitit 2013

Oscar, Golden Globe, Festivali i Kanës, Festivali i Venecias. E më tej akoma: Bafta, Emmy, Mtv Video Music Awards dhe Ema. Tapetet e kuq më prestigjiozë në botë kanë shkëlqyer