Tag "viti akademik"

Fillon sot viti akademik, 162 mijë studentë nëpër auditorë

Nis sot viti i ri akademik për rreth 162 mijë studentë në të gjithë vendin. Sipas udhëzimit të ministrit të Arsimit dhe Shkencës, do të ulen nëpër auditorët e universiteteve