Tag "viti 1984"

Kapitulli i fundit i vitit 1984. Koment nga Armir SHKURTI

Dje qarkulluan dy video të të njejtit biznesmen të prodhimit të lëngjeve. Në të parën, me bismilahi, shpallte falenderimet e tij për PD dhe udhëheqësin e saj Berisha dhe neveri