Tag "Vitaminat C dhe E"

Vitaminat C dhe E janë të dëmshme për stërvitje

Një studim i Norwegian School of Sport Sciences ka deklaruar se vitaminat C dhe E, mund të jenë të dëmshme për gjithë ata persona të cilët përgatiten për një garë