Tag "vishnin energjine"

Vidhnin energjinë elektirke, arrestohet dy pronarë lokalesh

Policia e Vlorës ka arrestuar dy pronarë lokalesh me akuzën e vjedhjes së energjisë elektrike. Në praga kanë përfunduar shtetasit Sh.T, 51 vjeç dhe V.S 51 vjeç pasi gjatë kontrollit