Tag "visa zhiti"

Emërimi i Visar Zhitit, “Mene Tekel” shqiptare

Emërimi i shkrimtarit shqiptar Visar Zhiti, ish-i burgosur politik i komunizmit në Shqipëri, në postin e ministrit të Turizmit, Kulturës, Rinisë dhe Sporteve, për fat të mirë nuk është vetëm