Tag "viruse"

Shkencëtarët: Ngrohja globale ndikon në përhapjen e viruseve

Vitet e ardhshme sëmundjet, infeksionet dhe viruset do të përhapen më me shpejtësi dhe kjo për shkak të ngrohjes globale. Shkëncëtaret dhe zoologët bëjnë të ditur se parazitët shumohen dhe

Gripi vdekjeprurës në Shqipëri, ISHP: Qarkullojnë 2 viruse

Në Shqipëri paraqitet një situatë e rënduar gripale. Në vend po qarkullojnë 2 viruse të rezikshëm të favorizuar edhe nga luhatjet e menjëhershme të temperaturës. Silva Bino, shefe e departamentit

Edhe në Stacionin Ndërkombëtar të Hapësirës kanë arritur viruse

Virusi arriti në hapësirë me anë të një pajisjeje të lëvizshme nga një astronaut rus, edhe pse shkalla e dëmit nuk është e specifikuar, është zbuluar se stacioni ka vuajtur