Tag "virgjera"

Tani virgjëria shpërblehet me…bursa studimi

Virgjëria e femër tashmë jo vetëm një virtyt nga natyra, por edhe nga institucionet shtetërore. Një kryetar i një komune në Afrikën e Jugut ka shpërblyer me bursa 16 adoleshente

Rubena Moisiu: Ja cilat femra shqiptare kërkojnë të bëhen sërish të virgjëra

Edhe pse jemi në shekullin e 21-të shumë femra shqiptare kërkojnë të rifitojnë virgjërinë e tyre dhe të tregojnë burrit që janë të “paprekura” Drejtoresha e maternitetit “Koço Gliozheni”, Rubena