Tag "Virginia McLaurin"

Gruaja 106 vjeçare takohet me Obaman në Shtëpinë e Bardhë (Video)

Virginia McLaurin, është një grua 106 vjeçare, e cila ka qenë aq prezente për të dëshmuar historinë amerikane, dhe dhe jetoi nëpër 18 mandate të presidentëve, duke filluar nga William