Tag "violine"

Dekorohet Robert Papavrami, gur themeli në shkollën e violinës

Qeveria shqiptare ka dekoruar sot, profesorin e Akademisë së Arteve, Robert Papavramin, babanë e violinistit me famë botërore Tedi Paparami. Por Rama vuri në dukje sot duhet të dimë se

Itali, vidhen instrumente të çmuara muzikore të ‘600-s

Një thesar i vërtetë violinash është grabitur nga konservatori “Vincenzo Bellini” në Palermo të Italisë. 25 instrumente muzikore të çmuara që u takojnë viteve 1600 dhe 1700, janë violina, violë,