Tag "violeta gjika"

Ja emri i viktimës që mbeti në autobusin e shkrumbuar

Në aksidentin e sotëm tragjik i cili ndodhi në qytetin Krujës, një grua humbi jetën dhe 11 të tjera mbetën të plagosura është arritur që të nxirrët trupi i viktimës