Tag "Vincent"

Përfundon dashuria mes Monica Bellucci e Vincent Cassel

Monica Bellucci dhe Vincent Cassel do të ndahen. Lajmin e ka komunikuar zyrtarisht zyra e shtypit e aktores italiane. Aktorët janë njohur ne sheshxhirimin e filmit “Apartamenti” dhe u martuan