Tag "viktoriane"

Këto janë paisjet e palestrës së viteve 1892 (Foto)

Në ditët e sotme palestra është kthyer në nevojë jetësore për të pasur një fizik dhe shëndet të mirë. Por për të gjithë ata që mendojnë se palesta është një

SHBA, çifti jeton sikur të ishte viti 1888 (Foto)

Të fiksuar prej epokës viktoriane, një çift amerikan ka zgjedhur të ndryshojë jetë. I kanë thënë lamtumirë televizionit dhe energjisë elektrike dhe jetojnë sikur të ishte viti 1888. Sarah Chrisman,