Tag "viktor tusha"

Mashtrimet e Viktor Tushës. Video nga Lezha

Qytetarët e Lezhës kanë realizuar një video me premtimet e pambajtura të kryebashkiakut aktual Viktor Tusha i cili kandidon sërish për kryetar nën siglën e LSI. Video është hedhur në

Nuk rri qeni pa ngrënë mut! As sot në 5 maj!

Fisk pas 5 orësh kryeministri i vendit dhe kryetari i PS do shkojë sot të prezantojë si kandidat për bashkinë e Lezhës po të njejtin person, këtë këtu, Viktor Tushën

Lezhë, s’ka asnjë urdhërarresti për kryebashkiakun Tusha

Policia e Lezhës ka mohuar sot të ketë ndonjë urdhërarresti për kryetarin e Bashkisë, Viktor Tusha. Duke përgënjeshtruar lajmet në media, policia e Lezhës shprehet se nuk ka asnjë kërkesë