Tag "viktima janë bërë dhe vetë denoncuesit"

Portali “Denonco.al”, viktima janë bërë dhe vetë denoncuesit

Pas hapjes së portalit, “Denonco.al” pati prerje kokash, por pas deklarimeve të fundit, viktima janë bërë dhe vetë denoncuesit. Dy ditë më parë pas një denoncimi në këtë portal, u