Tag "viktima dhune"

Thaçi vizitoi viktimat e dhunës dhe trafikimit

Kryeministri i Kosovës, Hashim Thaçi vizitoi sot Qendrën për Mbrojtjen e Grave dhe Fëmijëve në Prishtinë, ku u diskutua për përkrahje nga ana e Qeverisë dhe institucioneve të Kosovës për