Tag "vikima"

Irak, 30 viktima nga shpërthimet

Të paktën 30 persona, janë vrarë në shpërthimet dhe luftimet në Ikar të enjten në mbrëmje. Tre makina shpërthyen në një lagje sheite në Bagdat, të enjten mbrëma, duke lënë