Tag "vijoje"

Donfried: Qeveria të vijojë reformat

Shtetet e Bashkuara të Amerikës, pasi i cilësojnë të suksesshme dhe të lira zgjedhjet e 23 qershorit, kërkojnë nga mazhoranca Rama-Meta vazhdimin e reformave të nisuara nga qeveria e mëparshme,

Fule: Procesi duhet të vijojë qetësisht, sipas standardeve

Në një postim në rrjetin social “Twitter”, Komisioneri për Zgjerim Stefan Fule ka përshëndetur zgjedhjet parlamentare në Shqipëri. Fule ka vlerësuar se zgjedhjet ishin të qeta, ndaj dhe procesi i