Tag "vije bregdetare"

Përzgjidhen 5 kompanitë për ndërtimin e vijës bregdetare të Vlorës

Juria ndërkombëtare ka përzgjedhur 5 kompanitë për ndërtimin e vijës bregdetare të Vlorës. Më 21 shkurt 5 kompanitë do të prezantojnë projektet në Vlorë. “Ministria e Zhvillimit Urban dhe Turizmit