Tag "vijat e bardha"

Gjoba këmbësorëve, vijat e bardha në Tiranë inekzistente

Rregullat e qarkullimit rrugor janë të njëjta si për drejtuesit e mjeteve, po ashtu dhe për këmbësorët. Vetëm pak ditë më parë është vendosur aplikimi i gjobave të cilat variojnë

Eskorta e Nishanit, parkim te vijat e bardha

Shpesh herë kemi parë që politikanët shqiptarë dhe shoqëruesit e tyre nuk e zbatojnë ligjin kjo është tashmë një gjë që dihet. Por edhe presidenti i vendit dhe eskorta e

Shqiptari që mahniti Italinë, shikoni si lyen vijat e bardha të rrugës (Video)

Indrit Mema, titular i një firme që lyen vijat e bardha të rrugës në Cosio Valtellino të Italisë, me një video të postuatr në Facebook nga portal amerikan Construction Machines,