Tag "vija e demarkacioni"

Vija e demarkacionit me Kosovën: Pasojat nga skenarët e mundshëm. Nga Prof. Dr. Lisen Bashkurti

Nga Prof. Dr. Lisen Bashkurti Miratimi i vijës së demarkacionit pa një konsensus të plotë parlamentar do të gjenerojë krizë gjeopolitike si dhe një katastrofë në politikën e brendshme. Mediat