Tag "vihen"

Vihet në siklet Jennifer Lopez

Sa shumë sakrifica bëhen në emër të modës!!! Jennifer Lopez, ka patur shumë problem me mënyrën e të ushqyerit, të ecurën dhe të folurën. Kjo ka ndodhur për shkak të