Tag "Vigani"

Edberi: “Joana më përdori”

Shpendi dhe Edberi kanë diskutuar rreth marrëdhënieve me banorët e tjerë të shtëpisë. Shpendi i thotë Edberit që të mundohet të mos bjerë pre e lojës së banorëve të tjerë,