Tag "vidhet bamka qendrore"

Vidhet Banka Qendrore e Francës

Banka e Frances zbuloi nje vjedhje spektakolare te bere ne kasafortat e saj. Dy punetore te Bankes, te moshes 56 dhe 57 vjec jane arrestuar mbremjen e te premtes, per