Tag "Videot na japin disa informacione mbi dizajnin"

Videot promocionale të Apple Watch

Videot promocionale të orës Apple Watch janë shfaqur në YouTube nga vetë kompania. Kjo orë inteligjente u prezantua nga Apple së bashku me iPhone 6 dhe iPhone 6 Plus. Videot