Tag "videoskandal"

Tomi Misha: Hyseni më rrahu disa orë, më tha do ta marr shpirtin

“Do ta marr shpirtin”, kështu I është drejtuar zëvendës drejtori I policisë së Korces Arben Hyseni, 33-vjeçarit Tomi Misha I cili për herë të parë ka folur për mediat pas

Videoskandali në QSUT, burg për 24-vjeçarin, të lirë adoleshentët

Pas videoskandalit në QSUT, dhe pas arrestimit të tre personave të përfshirë në videon ku ngacmohet seksualisht një vajzë, u mbajt sot edhe seanca gjyqësore ku u morr edhe vendimi