Tag "Videolojrat e dhunshme"

Videolojrat e dhunshme i bëjnë fëmijët më agresiv

Fëmijët bëhen më agresiv dhe më të dhunshëm kur ata luajnë me videogame, përmbajtja e të cilave është e dhunshme. Ky rezultat vjen nga një studim i fundit që bëhet