Tag "Videoja e publikuar është bërë hit në internet"

Dasma e shekullit që çuditi miliona njerëz (Video)

Dasma që çuditi miliona njerëz, përmes videos do të shikojmë se si në këtë dasmë janë pjesë 5 helikopterë, një avion privat, makina të shtrenjta sportive dhe motora të kushtueshëm.