Tag "Vicucic"

Daçiç dhe Vuçiç takojnë serbët e Kosovës

Një nga çështjet që do të diskutohet në takim mendohet të jetë edhe ajo e zgjedhjeve lokale Kryeministri i Serbisë, Ivica Daçiç, dhe zëvendëskryeministri Aleksandar Vuçiç, do të takohen sot