Tag "victorian"

David dhe fëmijët në New York për Victoria-n

Ajo ka qenë e ngarkuar për një kohë te gjatë dhe gjithcka vetëm për të krijuar koleksionin e saj të ri të veshjeve, për në sfiladën e zhvilluar në `New