Tag "Victor Valdes"

“L’Equipe”: Valdes te Manchester City

Sipas “L’Equipe”, Victor Valdes nga sezoni i ardhshëm do të veshë fanellën e Manchester City-t. Qëndrimet mes palëve janë afruar javët e fundit dhe si shembull merret përqafimi i Valdes