Tag "Viber për iOS dhe Android janë përditësuar"

Viber së shpejti do ofrojë edhe veçorinë e video-thirrjeve

Viber ka përditësuar aplikacionet e saj në pajisjet iOS dhe Android me një veçori që shumë përdorues kanë kohë që po e kërkojnë -video thirrjet në pajisjet mobile. Që nga