Tag "viber"

Qeveria bën gati ligjin për përgjimin e Facebook-ut, Viber-it dhe WhatsApp-it

Kompanitë celulare duhet të vënë në dispozicion të dhënat për komunikimet zanore, të mesazheve apo të komunikimeve në interenet, si Facebook, Viber, WhatsApp, etj, brenda 5 ditëve nga kërksesa e

Tani viber ju jep mundesinë të fshini mesazhet e dërguara gabimisht

Ka shumë raste kur ne mund të dërgojmë sms në dretim të gabuar, por ky gabim tani mund të shlyhet sigurisht vetëm në një aplikacion dhe ai është ‘Viber”. Nëse

Viber sjell përditësimet më të fundit

Në përditësimet e tij më të fundit Viber ka sjellë funksione të reja që e bëjnë më të lehtë shpërndarjen e përmbajtjes, realizimin e video-thirrjeve dhe shumë më shumë se

“Viber” ju krijon mundësinë të luani edhe lojra

Kompania Viber ka njoftuar së fundmi se do të shtojë lojëra tek platforma e saj, që do të thotë se ju mund ta përdorni këtë aplikacion jo vetëm për të

Ngacmonte në Viber ish-të dashurën, arrestohet 28-vjeçari

Është arrestuar se ngacmonte me SMS dhe Viber ish-të dashurën e tij. Ngjarja ka ndodhur në Krujë. Arrestimi i 28-vjeçarit ka ndodhur nga sektori për Krimet Kompjuterike. Ai akuzohet për

‘Biseda publike’, Viber sjell veçorinë e re

Viber tani është bërë një aplikacion shumë i përdorur në botë, duke u futur kështu në listën e “aplikacioneve më të suksesshme”. Viber ka prezantuar veçorinë e re, që është

Prezantohet zyrtarisht shërbimi i ri ‘Viber Out’

Së fundmi Viber ka prezantuar shërbimin e ri të quajtur Viber Out, i cili lejon përdoruesit të telefonojnë edhe ata persona që nuk e kanë të instaluar këtë aplikacion. Për

Viber, telefonata ndërkombëtare pa pagesë banorëve në Filipine

Viber ka aktivizuar një shërbim të përkohshëm për t’i ndihmuar përdoruesit e Filipineve të bëjnë telefona të zakonshme (jashtë Viber) jashtë vendit të tyre pa pagesë. Shërbimi është i disponueshëm

Viber është një platformë cilësore, më argëtuese se kurrë

Më argëtues se kurrë vjen Viber, një prej aplikacioneve më të përdorura për dërgimin e mesazheve dhe realizimin e thirrjeve ka prezantuar një opsion të ri. Ky i fundit lejon

Viber çdo muaj arrin 500 mijë shkarkime

Viber sot ka njoftuar se ka sjellë versionin e ri të aplikacionit të saj për desktop dhe Windows Phone 8, ndërsa kalimi edhe në kompjuterët personalë duket se e ka

Arabia kundër tri kompanive ndërkombëtare

Rrjeti “Al-Jazeera” ka informuar se shërbime si “Skype”, “Viber” dhe “WhatsApp”mund të mbyllen përfundimisht në Arabinë Saudite. Secili prej këtyre shërbimeve përdor një protokoll kodimi, në mesazhet e të gjithë