Tag "vezes"

E bardha e vezës, trajtimi më i mirë për fytyrën

E bardha e vezës ndihmon për të forcuar shëndetin e lëkurës duke pakësuar poret dhe yndyrën e tepërt. E bardha e vezës përmban lizozimë, një enzimë që vret bakteret të