Tag "Vezë e zjerë"

Si ta qërojmë në dy sekonda vezën e zierë?

E thjeshtë! Mjaftojnë nja dy shkundje dhe vezën e zjerë e ke të qëruar në dorë. Jo vetëm lëvozhga por edhe cipa i del si me magji. Po si bëhet?