Tag "vetvendosja"

Kosova sot, si Shqipëria më 1914-ën. Nga dr. Enver BYTYÇI

Kosova është në rrjedhat e një rënieje të lirë. Nga njëra anë një mazhorancë e përçarë që luan lojë shikas e një kryeministër inatçor, megaloman dhe i mësuar me modelin

VV fton për bashkim në Mitrovicë

Qendra e “VETËVENDOSJES” në Prishtinë organizoi një tubim mobilizues për protestën, që është parashikuar të mbahet më 30 mars në sheshin “Mehë Uka” në Mitrovicë. Kreu i “VETËVENDOSJES” për Prishtinën,