Tag "vetullave"

Iran. Meshkujve u ndalohet modeli i flokëve “punk” dhe heqja e vetullave

Irani ka nxjerrë një ligj që ndalon meshkujt të ngrenë flokët lart, pasi kjo konsiderohet si adhurim ndaj Djallit. Kreu i Sindikatës së Berberëve të Iranit gjithashtu ka ndaluar tatuazhet

Miley Cyrus u thotë lamtumirë vetullave

Në një fotografi të publikuar nga modelja Miranda Kerr, “vetullat e Miley Cyrus, janë të padukshme”. Kjo që po bënë Miley, nuk është ndonjë risi, pasi me një stil të