Tag "vettingut"

Sot mblidhet Kuvendi, priten debate për organet e Vetingut

Kuvendi i Shqipërisë do të mblidhet sot në seancë plenare sipas një rendi dite të ndryshuar thellësisht nga ajo që ishte paraqitur në faqen zyrtare. Partia Socialiste dhe Partia Demokratike