Tag "vetmja"

Vendet që ndaluan Zotin me ligj, Shqipëria nuk ishte e vetmja

Ateizmi i sanskionuar në kushtetutën e vendit dhe dhuna e pashembullt ndaj klerikëve ka qenë një nga anët më të errëta të diktaturës komuniste në Shqipëri. Por edhe pse thuhet